PLESALA SA DŽINOM U DISKU PA POLUDILA

PLESALA SA DŽINOM U DISKU PA POLUDILA
Jednom mi jedan brat dohaberi duboko u noć, iza ponoći, povilenila djevojka, doveli je iz diskoteke; vrišti i trga odjeću sa sebe – ne zna šta radi! Šta li je moglo biti i kako je smiriti?!
Helem, da ne duljim, dragi momci i djevojke, ako među vama ima onih koji idu u diskoteke i u slične šejtanske jazbine, znajte dobro da vas Allahova Zaštita napušta na šejtanskim sijelima i da, pored toga što time i tako činite teške grijehe, uporedo bivate meta šejtansko-džinske eskadrile i konjice, pa jedan šejtanski mess (dodir) može da vas ubije, u najgorem slučaju, ili da vam ostavi dozivotni trag i bolest. Pored jedne plakate gostujuceg pjevača, kojim se pozivaju insani na “provod”, iako vi ne vidite, ima makar sto džinnskih plakata kojima se pozivaju džini i Šejtani na “lov”!
Nekad je dovoljno, ako Allah swt hoće, da odete samo jednom na takva mjesta pa da “pokupite” “stanovnike” koji se kriju u tijelu i cijeli vam život prave probleme i izazivaju bolesti (od kojih je najmanja migrena a najveća tumor i rak), te da vam ogade namaz i ibadet, pa to bude sebebom vašeg nemara prema džamiji i Islamu, na ovom svijetu i razlogom vašeg boravka u Džehennemu (Allah swt nas sačuvao te nesreće) na Ahiretu! Allah je stvorio čovjeka u najplemenitijem obliku i njegovo srce, i mozak i razum, da bi ostali zdravi, prirodni i normalni, moraju robovati svome Stvoritelju; svako drugo robovanje ih razboli i upali, izazivajući infarkte, moždane udare i ludilo! Ovo su halovi tipični za insane kada se otrgnu iz okrilja svoga Gospodara ili ste mozda čuli nekad da su neki bekan ili beja dobili slom živaca?
Hfz. Fuad Seferagić


Share:

Нема коментара:

Постави коментар