NEKE OD METODA PRONALASKA SIHRA

NEKE OD METODA PRONALASKA SIHRA
Ovdje ćemo navesti neke od metoda za pronalazak sihra koje učači rukje koriste u svom radu, a koje su se pokazale učinkovitima:
Ustrajna borba i dova Allahu
Ovo zasigurno preporučuju svi učači rukje. Mnogo se puta desilo da ustrajnom borbom, dovom i nadom u Allahovu milost, čovjek dobije odgovor od Allaha u snu ili na neki drugi način, kao npr. da toliko oslabi džinna da on sam uputi čovjeka na mjesto sihra, kao i prilikom učenja same rukje kada džinn više ne može izdržati mučenje i prizna gdje se nalazi sihr.
Voda na koju su naučeni kur’anski ajeti
Savjetujemo vas da uzmete čašu naučene vode i prelijete u špricu (plastična flaša u kojoj najčešće bude voda za staklo). Na tu čašu naučene vode doda se obične vode do vrha šprice. Tako nećete puno potrošiti naučene vode koju ćete piti kao terapiju. Tome možete dodati i kašiku soli i jednu čašu pravog sirćeta, jer spoj sirćeta i soli još bolje nagriza sihr. To pomaže kod uništenja sihra, posebno ako je sihr napravljen na prljavu vodu kojom nam neko našprica kuću.
Špricat ćete cijelu kuću osim WC-a. Kupatilo ili WC dobro je detaljno očistiti jakim sredstvom za čišćenje. U toku špricanja pratit ćete reakcije svih oboljelih u kući, ako ih ima više. Može doći do raznih reakcija ukoliko se desi da se pošprica sihr: mučnine, povraćanja, bolovi, trnjenje tijela i sl. Posebno obratiti pažnju na okvire vrata , namještaj i ćoškove soba. Također, nakon špricanja trebate obratiti pažnju na to da li se osjeti kakav smrad, kao da gori guma, ako to osjetite, vjerovatno ste pošpricali sihr. Taj dio dobro pretražite, a ako ne budete našli ništa sumnjivo, onda ponovite špricanje više puta po tom mjestu, jer možda je sihr pošprican pa se i ne vidi.
Isto tako možete provjeriti svoju odjeću, obuću i druge lične stvari. Često kod osoba koje imaju puno problema, a dugo se liječe sa malim pomacima nabolje, sihr ili više njih bude poprskan na odjeći ili na nekom koncu negdje u šavu, često drugačije boje od tvorničkog konca. Zato odjeću treba detaljno pregledati. Pored špricanja unutar kuće, špricanje se može uraditi i okolo kuće. Nasut ćete veliku kantu čiste vode, zasoliti i dodati nekoliko čaša naučene vode. Špricat ćete okolo kuće, a možete i zid kuće.
Pored svih navedenih metoda, Allahova odredba bude da se neko ne izliječi, jer samo Allah liječi, a mi smo oni koji Ga za pomoć i lijek mole. Ne treba gubiti nadu u Allahovu milost i treba biti svjestan da će Allah promijeniti naše stanje nabolje kad se mi promijenimo prema Njemu, tj. Njegovim naredbama i zabranama. Kada se sihr pronađe, može se upotrijebiti bilo koja od metoda koje su spomenute u literaturi za njegovo uništenje.

Share:

Нема коментара:

Постави коментар